https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2113016/images/2010/blogheader_106004830.jpg

Smygtitt: Pepparkaksbak

I dag har jag fotograferat ett adventsfirande syskonpar! Jag håller på att sortera bilderna och förbereda dem för leverans.
Imorgon ska jag åka till Landskrona och fotografera ett företag som sysslar med kött (?)....hmmm hur ska det gå?
Snön fortsätter att ösa ner. Jag älskar det!!!!!!!!


Smygtitt: Tea Party


The snow is gently falling down

Åååh, vad underbart det är med snö. Jag älskar juletid och det finns ju inget bättre än snö till första advent.
I dag har jag varit och fotograferat en liten flicka som bjöd mig på "tea-party." Jag ska försöka få upp en smygtitt på bloggen ikväll. Annars kommer den imorgon.
Här får ni se en bild tagen från mitt fönster. Jag älskar verkligen min lägenhet och gården...... huset är från 1901.

(ISO 2000)


Theo och Liam - Busiga Bröder

Nu är jag klar med första delen av bilderna på buspojkarna Theo och Liam. Theo är en riktig bus-storebror som inte sitter still en sekund. Han är konstant glad och älskar att "hålla show." Lillebror Liam är lugnare och iakttar mer. Båda är gudomligt söta! :-)Julguiden

I fredags kom Julguiden 2010 med Sydsvenskan. Några av mina bilder var med i tidningen. Det är alltid kul att se sina bilder publicerade!
Julguiden är ett samarbete mellan Sydsvenskan och Malmö Citysamverkan. Om du inte har fått tag i Julguiden, säg till så skickar jag en till dig!


Liten, liten flicka.....

Det är väldigt speciellt att få träffa alldeles nykläckta små bebisar. Här kommer bilder från fotograferingen av lilla Olivia som är knappt en vecka gammal på bilderna.


I helgen har jag två fotograferingar att redigera så kom tillbaka snart! :-)
Ps. Snart är det jul! Yay!

Lina ♥ Robert

Dags att publicera ett nytt bröllop. I dag bjuder jag på Lina och Robbans bröllop som ägde rum i Maj. Festen hölls på underbara Häckeberga Slott.

 

 

 

 


Liten kise

När jag är hemma hos mina föräldrar är det svårt att låta bli denna lilla krabat. Han är en fluffig boll som bara skuttar omkring hela tiden. Såååå sööt! Mer bilder kommer. :-)


Busiga bröder

I dag har jag varit och fotat två små pojkar. Fler bilder kommer självklart senare. Har lite annat på kö först. Men ni får se en liten bild.
Glöm inte att lämna kommentarer och "gilla" BubbledayPhoto på Facebook! :-)


Höst

Denna helgen började med en bebis-fotografering innan jag begav mig tillsammans med min mor, far och syster till Västerås. Vi skulle hämta en kattunge där. Long story! Men nu är jag i alla fall hemma igen och laddar över bilder från kameran. Bebis och kattungebilder kommer senare. Nu bjuder jag på en bild jag tog på min syster när hon stod och väntade.
Jag älskar min nya kamera!

Elin ♥ Jimmy

Nu har det blivit dags att börja visa er några av sommarens bröllop. Jag börjar med Elin och Jimmy som gifte sig i Augusti. Glöm inte att lämna lite feedback.

Elin och Jimmy hade tänkt på allt. Deras blodröda tema gick igenom i alla detaljer.


Barnen var gudomligt söta!Ny kamera!!

Åååååå, så lycklig man kan bli av materiella ting.......
I dag slog jag till och köpte en ny kamera och ett nytt objektiv. YAY!

RSS 2.0bloglovin