https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2113016/images/2010/blogheader_106004830.jpg

Söt som socker

Idag träffade jag en glad, liten tjej med massor av energi. Vi lekte och jag tog lite bilder!
Här kommer en smygtitt.
Imorgon ska jag bege mig till min lägenhet och kolla om hantverkarna har påbörjat renoveringen. Hoppas verkligen det. Jag vill köpa tulpaner och längta efter våren i min lägenhet....NU!


Hennes söta lilla hem...

Min kompis Caroline, som jag träffar alldeles för sällan, har startat en inrednings/inspirations-blogg.  Den heter Mitt Söta Lilla Hem. Tillsammans med sin lille son och sin Mattias har Caroline köpt ett hus som renoveras för fullt. Det ska bli spännande att se när det blir klart.
I våras fotograferade jag ett inredningsreportage i Carolines dåvarande lägenhet. Här kommer ett smakprov från den fotograferingen. Mer kommer sen!
Imorgon är det fredag! Jippie!


Bebis i magen...

Min kollega har en liten bebis i magen och jag försöker övertala henne att hon borde låta fotografera sin mage nu innan bebisen kommer. Jag satt och tittade igenom några av mina gravidfotograferingar och hittade Evelina. Dessa bilder har jag redan visat i min gamla blogg. Men eftersom den sidan snart kommer vara helt borta så kommer de (och senare resten från gamla bloggen) igen.

 Lat söndag....

Jag har spenderat dagen i sängen, soffan och fåtöljen. En riktig latmask har jag varit. Men jag har även funderat lite på kommande inlägg här i bloggen.

Förutom bilder från mitt bröllopsarkiv, barnfotograferingar och andra bilder så tänkte jag under våren göra följande inlägg:
  • Fem snabba tips på hur du får ut mest av din systemkamera
  • Tips hur man bäst fotograferar barn
  • Porträtt-tips
  • Tips på hur man fångar "action"
  • Ta bättre bilder med din kompaktkamera
Vad tror ni? Lämna gärna kommentarer om detta. Jag är öppen för förslag!

Eftersom jag har varit så lat idag så vill jag bjuda på en bild på en annan latmask! Min favorit-bulldog! Hoss heter han, bor i LA! Titta så glad han är!!

Modell: Hoss


Lurv

Jag orkar inte titta på denna katt.....han är så söt! Hans namn är spikat! Det blir Sune!
Här läser han en bok!

Bild tagen med iphone.

Modell: Sune


Grått...

Jag gillar vinter, jag gör verkligen det! Men då måste vintern leverera! Några plusgrader och underkylt regn duger inte för mig! Allt är så grått nu och det känns tungt att sommaren är lååångt borta! Jag vill ha snö, sol och krispig vinter.....annars kan det va!
Jag satt och tittade igenom mitt arkiv och blev glad och varm av den här fotograferingen! Min syster, som är på bilden, har varit i Thailand ett tag nu och kommer hem på lördag! Det ska bli kul att se henne, det har dröjt för länge!

Modell: Helena


Starbucks

Jag älskar Starbucks. Har alltid gjort, kommer alltid att göra det. Nu har Starbucks bestämt sig för att byta logga!
Jag vet inte om jag klarar av denna förändring. Jag älskar även muggar, har ett antal Starbucksmuggar i min ägo med deras vanliga logga. Jag gillar inte den nya. Den nya loggan innebär att min muggsamling från Starbucks kommer att bli outdated! Någon dag ska jag presentera hela min samling för er. Idag kommer två av mina favoritmuggar. Vad tycker ni om loggorna?

Detta är en av mina favoritmuggar med Starbucks original-logo från 1971.
Fotad med iPhone-HipstamaticDetta är min nuvarande favorit som jag köpte på Starbucks i Paris.
Är den inte gudomlig?
Nina och jag föll pladask. (Hon delar min besatthet av muggar)
Fotad med iphone-Hipstamatic
Sen har vi då den här nya...... What do you think?
Foto: www.Starbucks.com
Bild: www.starbucks.com

Malin ♥ Alexander

I dag bjuder jag på några bilder från ett av bröllopen jag fotograferade 2010. Detta bröllop var väldigt speciellt för det skedde i hemlighet. Så mycket kärlek mellan Malin och Alexander! De vigdes på en klippa på Kullaberg med det stormande havet som bakgrund. Inte ett öga var torrt hos mig.

 

 

 

 

Att fotografera bröllop är verkligen superkul. Man få träffa så många glada människor och se så många fina platser.


Sanaz

 

Modell: Sanaz
Även idag blir det en bild från LA. Den här kommer från en fotografering som jag gjorde med Sanaz i Venice Beach.Los Angeles...

Åren går och nu är det ganska längesedan jag bodde i Los Angeles. Men det går inte en dag utan att jag tänker på LA, mina favorit platser där och mina vänner som fortfarande är kvar. När jag pluggade där så brukade jag åka tillbaka efter julledigheten nu. Jag var där senast i Oktober 2009, det har börjat smyga sig på en extrem längtan att åka dit snart nu.
I dag bjuder jag på ett collage som jag gjorde till Caroline när hon fyllde 25. Hon följde med mig till LA en sommar och jag visade henne runt. Vi hade en intensiv och superkul vecka!

 


MysMalmö

 

 Lite sent julkort....

Jag har ju lovat att visa er mitt julkort. Jag är lite smått besatt av papper, block och kort. Därför skickar jag alltid julkort, men VANLIG POST! Jul-email finns inte i min värld.
Här kommer då julkortet som jag skickade ut i julas.Paris

Ojojoj, mycket att berätta, mycket som har hänt!
Sist jag skrev var jag på väg till Paris. Jag hade tre underbara dagar med Emma och Nina. Vi fikade, åt och traskade omkring på Paris mysiga gator. Det var förvånansvärt lite julpynt i stan, men gatorna är ju bara to die for! Jag fick återse min favoritkyrka Notre Dame. NotreDame har massor med små monster som sticker ut lite här och var. Love it!
När det var dags att åka hem från Paris så stängdes flygplatsen ner och vi var fast där. Efter en natt i Paris och en i München (!) så kom vi äntligen hem. Då var jag sjuk, sen kom julen och allt ståhej. Nu är jag tillbaka i vardagen igen och kommer att uppdatera bloggen.
Idag få ni se lite bilder från Paris. Fotade med Canon 500d. Tog inte med den stora kameran...
Nina och jag med Starbucks. Jag saknar ju Starbucks sen min tid i USA.

Seine-floden


Notre Dame in all her glory! :-)


Myisg te-fika på fancy LaDuree.


Några favoritmonster från NotreDameNina och Emma pratar om Conny!

Denna chokladaffär var stängd men alldeles magisk!


RSS 2.0bloglovin