https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2113016/images/2010/blogheader_106004830.jpg

Bilen

Häromdagen följde jag och min kompis Carolina med min pappa på en liten bilträff. Den där bilen, en Chevrolet Bel Air från 1957, är ett tacksamt objekt att fotografera. Tänk att bilar såg ut så på 50-talet. 
Jag planerar en fotografering till med bilen snart! Stay tuned.
(Bilden på mig är tagen av Carolina Nordenfjord.)
 
Detta är en perfekt "ride" för bröllop och bal! Kontakta mig för mer info!
info@bubbledayphoto.se
Glöm inte att gilla min sida på Facebook!    www.facebook.com/bubbledayphoto

Isabelle har kommit till världen

Somsagt, bara timmar efter gravidfotograferingen kom lilla Isabelle till världen. Nu är de fyra i familjen! Sandra, Sanny, Olivia och Isabelle! 
 
 
 
 
 
 
 
Hör av dig med frågor och funderingar om barn-baby-familjefotografering. info@bubbledayphoto.se
Glöm inte att gå in på www.facebook.com/bubbledayphoto och gilla min sida där!

Olivia

Idag bjuder jag på fler bilder på söta Olivia som, när dessa bilder togs, gick och väntade på att bli storasyster. Hon är en helt gudomligt söt och glad tjej! 

I väntans tider...

Här kommer några bilder från gravidfotograferingen med Sandra, Sanny och Olivia. Bara timmar efter dessa bilder togs kom den lilla flickan till världen. Helt otroligt! Lilla Olivia kommer att bli världens bästa storasyster! Imorgon lägger jag ut lite fler bilder på Olivia.
 
 
 
 
 
 
 

En liten familj

I maj fotade jag den här lilla familjen med lilla, söta Emilia i fokus. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Babyfotografering

Hej!
I helgen fotograferade jag en liten, liten bebis. Bilder kommer sen. Här kommer i alla fall en liten "behind the scenes-bild."
 
 
Foto: Helena Petersson. Canon G-12
 
En barnfotografering, babyfotografering eller gravidfotografering går till som så att jag kommer hem till er och fotograferar i er/barnets naturliga miljö. Jag kommer väldigt bra överens med barn och det brukar funka välidgt bra att blanda lek med fotografering.
 
 

Luftens hjältar!

Hej och hå!
I torsdags var jag och min kompis Ingrid med en kollega och flög flygplan. Det var helt fantastiskt. Vi flög över Malmö och såg huset där jag bor, Turning Torso, bron mmmm. Det var såååååå coolt! Vi tog massor med roliga bilder. Här kommer några!
 

RSS 2.0bloglovin