https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2113016/images/2010/blogheader_106004830.jpg

Pepparkaksbak

Idag bjuder jag på pepparkaksbak med Liam och Milla. Dessa små underbart glada barn som jag har haft äran att följa ett tag nu. Milla är den lilla bebisen i headern.

 

 

Imorgon bitti åker jag till Paris för lite julmys med några vänner. Det ska bli så härligt! Hoppas verkligen att snön inte sätter stopp! Snälla lämna kommentarer så jag vet vad ni tycker och vem ni är! :-)
Ha en superhelg!

TeaParty

För någon vecka sedan var jag hemma hos lilla Vilda 4 år på te-kalas. Hon är en riktig liten prinsessa i sitt sockersöta rosa rum.

 


Jul i Malmö

Förra julen var jag, som jag tidigare nämnt, ute och fotade massor för Malmö Citysamverkan. Några av bilderna var med i Sydsvenskans Julguiden 2010. Jag tänkte i några inlägg nu i december presentera bilder från förra julen i Malmö i form av vykort! Håll till godo!

Södra Förstadsgatan, Skomakaregatan och Lilla Torg i julig tappning.


WinterWonderland!

Jag älskar snön! Jippie!
Igår blev det en barnfotografering, idag har jag redigerat klart TeaParty-bilderna samt Pepparkaksbak-bilderna. Jag har även varit ute och fotat med min syster till mitt årliga julkort. Ni  får se en bild som hamnade i papperskorgen... titta så glad jag är att det snöar!!

Mycket korv blir det

Idag besökte jag och vår AD, Stefan, korvfabriken. Jag var lite nervös eftersom jag inte var  säker på att jag ville se hur korv blir till. Jag fick många bra bilder och det var faktiskt riktigt kul att se fabriken! Nu är korvarna färdigfotade! Bilagan kommer ut nästa vecka, spääännade!!!!!


Korv, korv, korv!

De senaste dagarna har gått i korvens tecken! I går blev det fotografering i mitt sovrum. Jag dukade upp ett julbord vid kakelugnen för att visa hur stämningsfullt det kan bli med korvar! I morgon blir det en tur till charken för att fotografera de som gör korvarna. Det ska bli en tidning om korv som ska gå ut med Ystads Allehanda nästa vecka.
Här får ni se ett litet smakprov på korvbilden i mitt sovrum.


RSS 2.0bloglovin