https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2113016/images/2010/blogheader_106004830.jpg

Erbjudande!!!

Lugn och skön söndag. Har jobbat lite och slappat lite. Ska snart jobba lite till.
I dag bjuder jag på ett erbjudande till alla mina bloggläsare!
Boka en barnfotografering innan den 31/3-2011 (fotograferingen ska ske senast 30/4-2011) och du får ett paket med 1st A4förstoring, 11 st bilder till plånboken (5,5 x 8) samt 10 st 10x15...helt gratis!
Emaila mig för mer information om barnfotogragering. info(a)bubbledayphoto.se


Akrobater

Såg precis på Melodifestivalen. Ett brudpar som jag fotograferade för några år sedan var med och uppträdde i bidrag nr 5! De flög med sina tyger högt upp i luften. Så himla häftigt! Här är en bild som jag tog på Jimmy & Anna.

 


Så här års...

.....får man äta semlor när man vill. T.ex. på sin lediga dag i Helsingborg!

 

Har jobbat hela dagen med prislistor, redigering och framtida blogginlägg. Imorgon ska jag redigera en barnfotografering och företagsporträtt. Vill också meddela att jag kommer att lägga ut ett erbjudande här på bloggen imorgon! Håll utkik!

 

 


Bauhaus - Broken Wings

Jag tog fram en gammal hårddisk och hittade bilderna jag tog på inspelningen av filmen Bauhaus-Broken Wings i Hollywood. Det var en otroligt rolig tid i mitt liv, och ett projekt som jag verkligen brann för. Förutom stillbildsfotografering var jag även ansvarig för kostym och konst i filmen.

Bilden till vänster är en orginalbild från Bauhausskolan i Weimar, Tyskland. Eleverna hade bildat en teatergrupp med de mest galna kostymer. Jag skapade tre av dessa med hjälp av papier mache, tyg, frigolit mm. Det är jag som bär bollhuvudet.Söta Mirjam Novak spelade Ellen i filmen.En av inspelningsdagarna hade vi över 40 statister på inspelningsplatsen. Jag försåg dem alla med kläder från 30-talet. Vi samarbetade med ett kostymhus som hyr ut kläder till film.Fillmen utspelade sig i 30-talets Tyskland precis innan kriget bröt ut. Detta är regissören Philipp Eierund tillsammans med två av skådespelarna.


Vi filmade i en studio där även Sawfilmerna är inspelade, Seabisquit, LA Confidential, The Prestige mm.mm.Detta är en av skulpturerna jag skapade av frigolit, en fotboll, gips, stenfärg, papper.Till vänster: huvudrollsinnehavare John Bobek. Till höger: hela gänget.


Jag är oerhört stolt över min insats i denna film. Det var en otrolig upplevelse och även om det var längesedan nu, så tänker jag på gänget ibland. Många var i början av sin filmkarriär och är nu med i kända TV-serier, filmer mm. Jag hoppas innerligt att jag kommer att kunna vara del av en film igen. Det är väldigt inspirerande! Bilderna ovan är bara ett axplock av vad som togs under inspelningen. Jag kommer säkert att visa mer framöver. Hör av dig om du vill se filmen.


Söta Bella

För någon vecka sedan besökte jag söta, glada, lilla Bella för att fotografera och leka. Vi ritade och busade. Hon har de mest bedårande ögon och är bara så söt!


Alla ♥-dag


MUMS

Min syster älskar semlor, jag med.....men inte som hon! (tilläggas ska att hon är allergisk mot grädde...)
Idag åt vi varsin gudomlig goding!!


I tidningen

Hela förra sommaren använde Sydsvenskan mina bröllopsbilder till sin bröllopskampanj. Då och då kommer annonsen in igen och det är självklart jättekul att se sina bilder i tidningen. Här är sista sidan, del B från i tisdags.


Fjärilsmonster

Ytterligare två bilder på de busiga systrarna Isa och Molly. De lyckades övertala sin pappa att låta dem bli målade i ansiktet.


Maria ♥ Henrik

I dag bjuder jag på några bilder från ett bröllop jag fotograferade förra året i maj, i Falsterbo kyrka.
Bröllopssäsongen 2011 närmar sig med stormsteg! Vänta inte med att boka tid för konsultation till Ert bröllop!


Systrar

Förra veckan tog jag några bilder på mina kompisar Isa och Molly. De ville mest göra grimaser hela tiden, men jag fick några bilder.  Vi ska ha en riktig fotografering så småningom!
Vad tycker ni?


RSS 2.0bloglovin