https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2113016/images/2010/blogheader_106004830.jpg

*Höst*

Hej!
Vilken härlig höstlördag! Jag har dock inte satt foten utanför dörren idag. Har varit inne och pysslat med allt möjligt i stället.
Jag håller på att sätta ihop ett bra erbjudande om barn/familje-fotografering nu när det börjar närma sig julkortstider.
I dag provar jag inkludera en Facebook-länk......får se om det kan fungera. Jag är inte så teknisk när det gäller internet.......
Bjuder på en favorit från gravidfotograferingen med Caroline. Bilden känns lite höstglad en dag som denna.
Om ni ser Facebook-länken så blir jag jättglad om ni "gillar" min lilla blogg! :-)

*Rom*

Ja ha, då var man hemma igen. Rom var, precis som jag anat, helt fantastiskt! Så mycket historia, så mycket intressant, så vackert, så extremt charmigt. Jag kommer göra ett längre inlägg sen men här kommer några få bilder från underbara Rom!!
Här njuter jag av den största Cappuccino jag sett efter en härlig tur på Colosseum.
Det var en intensiv tur. Vi hälsade på i Vatikanen, Colosseum, Fontana Di Trevi, Spanska Trappan, Pantheon mm mm. Det blev massor med gott, gott, gott kaffe, pasta, pizza och så förstås GLASS!
Kom tillbaka snart och kolla in fler bilder från Rom!

*Sensommarkväll*

En kväll i slutet av augusti när solen sken som mest åkte jag med Helena och Jimmy till ett skördat fält utanför Bara. Det var helt vindstilla och alldeles tyst.

 

Denna vecka förbereder jag mig inför en resa till Rom. Jag har aldrig varit i Italien så det ska bli riktigt spännande att få uppleva något nytt!  Jag har ett par blogginlägg på lager nu, så kom tillbaka snart! Glöm inte att lämna kommentarer! Ha en super vecka!

 

Ps. För att läsa gamla blogginlägg besök min hemsida www.bubbledayphoto.se

 

 

 

© Maria Petersson, 2010.


RSS 2.0bloglovin